2104929200 | 2104935574

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Το clubelectrocosmos.gr μπορεί να να εξυπηρετήσει παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα. 

Για παραγγελίες εντός Αττικής τα εμπορεύματα βάρους μέχρι 20 κιλά, έχουν μεταφορικά 5 ευρώ.

Εξαιρούνται τα ογκώδη προιόντα πχ. ψυγεία ντουλάπες, που παραδίνονται στο πεζοδρόμιο του παραλήπτη.

Για μεταφορά από το πεζοδρόμιο, προς τον όροφο που διαμένουν, προηγείται συννενόηση.

Το κόστος της μεταφοράς με τη χρήση γερανού από συνεργαζόμενη εταιρία είναι: 80 ευρώ + ΦΠΑ.

Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η χρέωση είναι 5 ευρώ για προϊόντα έως 5 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό, 1 ευρώ χρέωση + εξτρά χρέωση αν είναι δύσβατη περιοχή.

Tα μεταφορικά έξοδα εκτός Αττικής για ογκώδη προιόντα υπόκεινται στο εκάστοτε πρακτορείο μεταφορών. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πρακτορείο μεταφορών που τον εξυπηρετεί, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης θα πρέπει να προκαταβάλει την αξία του προιόντος που επιθυμεί είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η μεταφορά από την αποθήκη μας μέχρι το πρακτορείο έχει χρέωση 5 ευρώ, με όχημα της εταιρίας μας.

 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προιόντος. Σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.α) θα επικοινωνήσουμε μαζί  σας για να μας επιβεβαιώσετε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19: Λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν από τα μέτρα προστασίας για τον ιό COVID-19, ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει ενδεχομένως μικρή καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Για την προστασία της υγείας όλων, στο κατάστημά μας τηρούνται όλες οι αναγκαίες προδιαγραφές υγιεινής και ανέπαφης παράδοσης.

Σας ευχαριστούμε! #ΜένουμεΣπίτι

 

Πολιτική επιστροφών

 

Επιστροφή προϊόντων - Δικαίωμα υπαναχώρησης: Ο καταναλωτής δύναται να ασκήσει το εκ του νόμου δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή του συνολικού καταβληθέντος τιμήματος για την αγορά (αξία προϊόντος και κόστος αποστολής), υπό την αναγκαία προϋπόθεση να βρίσκεται το προϊόν συσκευασμένο, αμεταχείριστο και στην αυτή αρχική μορφή της παραλαβής του. Η προθεσμία για την επιστροφή προϊόντος είναι δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες. Πριν από τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης, ο καταναλωτής ενημερώνει το κατάστημα για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Προς το σκοπό αυτό, ο καταναλωτής δύναται:

α. είτε να χρησιμοποιήσει το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης που παρατίθεται στο τμήμα Β του Παραρτήματος του ν. 2251/1994,

β. είτε να κάνει οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση που να δηλώνει την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση (αρ. 3ε παρ. 1, 3β παρ. 1 εδ. η και 3ζ παρ. 1 ν. 2251/1994). 

Η πάροδος της προθεσμίας αυτής συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παραλαβή του προϊόντος, εκτός λόγου ανωτέρας βίας.

Προϊόντα προσωπικής υγιεινής (ανδρικές και γυναικείες συσκευές ξυρίσματος, κουρέματος, αποτρίχωσης κ.ο.κ.) δεν επιστρέφονται μετά τη χρήση σε καμία περίπτωση.

Η διαδικασία επιστροφής άρχεται με την αποστολή του υπό επιστροφή προϊόντος από τον καταναλωτή στο κατάστημα και τον έλεγχο του προϊόντος κατά την παραλαβή του από το κατάστημα, και ολοκληρώνεται εφόσον συντρέχουν όλοι οι ανωτέρω αναφερόμενοι όροι.

Το κατάστημα ευθύνεται για τυχόν πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη των συνομολογημένων ιδιοτήτων των προϊόντων (αρ. 534 επ. ΑΚ).

Μετά την πώληση, ο πελάτης δύναται να απευθυνθεί στο κατάστημα προκειμένου να ενημερωθεί για όσα ισχύουν για την εγγύηση των προϊόντων και την παροχή αυτής. Για όλα τα προϊόντα του καταστήματος, η εγγύηση είναι διετής, και παρέχεται από τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες των εταιριών (α. 3β παρ. 1 εδ. ιβ και ιγ ν. 2251/1994) 

 

-  Ολική ή Μερική Ακύρωση παραγγελίας: κατόπιν συνεννόησης (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας του, εφόσον δεν την έχει παραλάβει. Η επιστροφή τυχόν καταβληθέντος χρηματικού ποσού γίνεται, σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, με επιστροφή των χρημάτων μέσα σε διάστημα δέκα (10) εργάσιμων ημερών, ενώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή ή με κατάθεση μετρητών, με επιστροφή των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα προτείνει στο Clubelectrocosmos ο πελάτης (ως δικαιούχος αυτού) μέσα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών. 

 


Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης


ν. 2251/1994 περι προστασίας καταναλωτών