2104929200 | 2104935574

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Το clubelectrocosmos.gr μπορεί να να εξυπηρετήσει παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα. 

Για παραγγελίες εντός Αττικής τα εμπορεύματα βάρους μέχρι 20 κιλά, έχουν μεταφορικά 5 ευρώ.

Εξαιρούνται τα ογκώδη προιόντα πχ. ψυγεία ντουλάπες, που παραδίνονται στο πεζοδρόμιο του παραλήπτη.

Για μεταφορά από το πεζοδρόμιο, προς τον όροφο που διαμένουν, προηγείται συννενόηση.

Το κόστος της μεταφοράς με τη χρήση γερανού από συνεργαζόμενη εταιρία είναι: 80 ευρώ + ΦΠΑ.

Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η χρέωση είναι 5 ευρώ για προϊόντα έως 5 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό, 1 ευρώ χρέωση.

Tα μεταφορικά έξοδα εκτός Αττικής για ογκώδη προιόντα υπόκεινται στο εκάστοτε πρακτορείο μεταφορών. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πρακτορείο μεταφορών που τον εξυπηρετεί, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης θα πρέπει να προκαταβάλει την αξία του προιόντος που επιθυμεί είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η μεταφορά από την αποθήκη μας μέχρι το πρακτορείο έχει χρέωση 5 ευρώ, με όχημα της εταιρίας μας.

 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προιόντος. Σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.α) θα επικοινωνήσουμε μαζί  σας για να μας επιβεβαιώσετε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Πολιτική επιστροφών

Αναγκαία προυπόθεση για την επιστροφή προιόντος είναι να βρίσκεται το προιόν συσκευασμένο και στην αυτή αρχική μορφή της παραλαβής του, καθώς και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η προθεσμία για την επιστροφή προιόντος είναι (14) Δεκατεσσάρων εργάσιμων ημερών. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παραλαβή του προιόντος, εκτός λόγου ανωτέρας βίας. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση επιστροφής προιόντος λόγω της μη αρεσκείας του. Το clubelectrocosmos.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προυποθέσεις συναλλαγών.