Denon DCD-800NE Black
DENON
1 έως 3 ημέρες

Επισκόπηση

Ακούστε hi-res audio και αριστοτεχνικά αναπαραγόμενα τραγούδια με το CD Player DCD-800NE της Denon με ενσωματωμένη θύρα USB. Η Advanced AL32 Processing Plus, συνδυαζόμενη με καινοτόμο δομή κυκλωμάτων, διασφαλίζει ότι οι εγγραφές αναπαράγονται με ακρίβεια και ότι είναι πιστές στον αυθεντικό ήχο κατά τρόπο όμορφο. Περισσότερο από ένα CD player, το DCD-800NE παρέχει τα υψηλότερης ποιότητας ηχητικά σήματα στον ενισχυτή, και η θύρα USB υποστηρίζει hi-res αναπαραγωγή μέχρι PCM192/24 και DSD 2.8 MHz/5.6 MHz. Αντι-κραδασμική σχεδίαση μειώνει τις δυσμενείς ηχητικές επιρροές των βαρέων εξαρτημάτων μέσα στους ενισχυτές, κι έτσι η ποιότητα του ήχου ικανοποιεί τα πρότυπα της Denon. Και με την πάνω από 100-χρόνων παράδοση στην κατασκευή εξαρτημάτων ήχου, εμπιστευτείτε την Denon για επίτευξη hi-res ήχου, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

  • Advanced AL32 Processing Plus και Ultra Precision 192kHz/32bit D/A Converter: Ακριβής αναπαραγωγή, πιστή στην αυθεντική εγγραφή
  • Εκτεταμένη υποστήριξη δίσκων για σύγχρονο hi-res ήχο: Παίξτε όλη σας τη μουσική από CD και CD-R/RW (MP3, WMA)
  • Υποστηρίζει DSD 2.8 MHz/5.6 MHz, FLAC, WAV, AIFF, ALAC μέσω θύρας USB-A: Απολαύστε αρχεία hi-res ήχου για την πιο υψηλής-ποιότητας εμπειρία ακρόασης
  • Άψογη μηχανική ήχου με προσεκτικά επιλεγμένα και αυστηρά δοκιμασμένα εξαρτήματα Hi-Fi: Απολαύστε τον εξαιρετικό ήχο που αποτελεί την υπογραφή των Hi-Fi προϊόντων της Denon
  • Κατασκευή Άμεσης Μηχανικής Γείωσης: Αντι-κραδασμική σχεδίαση που προστατεύει την ποιότητα του ήχου
  • DAC Master Clock Σχεδίαση Κυκλωμάτων: Διασφαλίζει αναπαραγωγή ήχου χωρίς παραμορφώσεις
  • Κυκλώματα με ελαχιστοποιημένες διαδρομές σημάτων: Διασφαλίζεται ότι ο αυθεντικός ήχος αναπαράγεται κατά τρόπο αξιόπιστο
  • Pure Direct Mode: Καθαρή έξοδος ήχου και ακριβής, λεπτομερειακός ήχος
  • Διαθέσιμο σε Premium Silver και Μαύρο χρώμα: Επιλογές ώστε να συνδυάζεται αρμονικά με τον οικιακό σας διάκοσμο και άλλα ηχοσυστήματα
  • Σχεδιασμένο με βάση την πάνω από 100-χρόνων παράδοση της Denon στην ηχητική τελειότητα: Εμπιστευθείτε αυτό το υψηλής-ποιότητας και ανθεκτικό σύστημα για το απόλυτο στην ηχητική εμπειρία.

Αντι-κραδασμική Σχεδίαση για Κρυστάλλινο Ήχο

Η αντι-κραδασμική σχεδίαση μειώνει τις δυσμενείς ηχητικές επιρροές των βαρέων εξαρτημάτων μέσα στους ενισχυτές, κι έτσι η ποιότητα του ήχου ικανοποιεί τα πρότυπα της Denon. Οι μετασχηματιστές ισχύος είναι τοποθετημένοι κοντά στη βάση του DCD-800NE και ακριβώς πάνω από τα αντιδονηστικά για αποφυγή ανεπιθύμητων κραδασμών. Χαμηλώνοντας τον μετασχηματιστή, οι κραδασμοί που περιβάλλουν το σασί μειώνονται, με αποτέλεσμα κρυστάλλινο ήχο.

DAC Master Clock Design

Για ακριβή συγχρονισμό των ψηφιακών κυκλωμάτων, το DCD-800NE είναι κατασκευασμένο με μία DAC Master Clock σχεδίαση που μεταχειρίζεται το DAC ως master όταν παρέχονται σήματα ρολογιού. Φιλοτεχνημένο με ξεχωριστή ποιότητα, το master clock βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το DAC, που καταστέλλει παραμορφώσεις και διασφαλίζεται ιδανική ακρίβεια στην D/A μετατροπή. Λειτουργεί ως σημείο αναφοράς στη λειτουργία των ημιαγωγών και βελτιστοποιεί τα κυκλώματα ψηφιακού ήχου. Δύο ενσωματωμένοι ταλαντωτές ρολογιού μειώνουν τον θόρυβο φάσης, καθένας επιλαμβανόμενος μίας συχνότητας δειγματοληψίας (44.1 kHz και 48 kHz). Το DAC Master Clock είναι εξαιρετικό για πολλαπλές συχνότητες δειγματοληψίας από 44.1kHz έως 192kHz κι ακόμα μέχρι DSD5.6MHz, χωρίς στρογγυλοποίηση.

Προηγμένα Κυκλώματα με Ελαχιστοποιημένες Διαδρομές Σημάτων

Τα κυκλώματα στο DCD-800NE έχουν προσεκτικά σχεδιαστεί, ώστε οι διαδρομές των σημάτων να είναι όσο γίνεται πιο σύντομες. Με συντομότερες διαδρομές σημάτων, μειώνεται η παρεμβολή μεταξύ των κυκλωμάτων και του αριστερού και δεξιού καναλιού, και ελαχιστοποιούνται οι δυσμενείς επιρροές στα σήματα ήχου. Ως αποτέλεσμα, οι διαδρομές των κυκλωμάτων του DCD-800NE αναπαράγουν ήχο που είναι καθαρός, εξαιρετικά διαφανής και πιστός στην αυθεντική εγγραφή.

Pure Direct Mode

Ακούστε με Pure Direct Mode στο DCD-800NE. Η Pure Direct Mode τροφοδοτεί ήχο απ’ ευθείας στους ενισχυτές, παρακάμπτοντας οποιαδήποτε DSP επεξεργασία, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να χρωματίσει το σήμα. Ό,τι ακούτε είναι καθαρός, λεπτομερειακός, ακριβής ήχος.

Οπτική και Ομοαξονική Ψηφιακή Έξοδος

Το DCD-800NE διαθέτει μία Οπτική και μία Ομοαξονική ψηφιακή έξοδο για σύνδεση σε ψηφιακή είσοδο ενός ενισχυτή ή AV ραδιοενισχυτή.

100+ Χρόνια Γεμάτα Πρωτιές στην Τεχνολογία Ήχου

Ιδρυθείσα το 1910, η Denon φέρει μια βαριά κληρονομιά “πρωτιών” στην τεχνολογία ήχου — από τον πρώτο κατασκευαστή ηλεκτρονικών ηχητικών συσκευών της Ιαπωνίας, μέχρι την παραγωγή των πρώτων εμπορικών CDs στον κόσμο. Αυτή η εστιασμένη επένδυση στην Έρευνα & Ανάπτυξη στον τομέα του ήχου σας εξασφαλίζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και την υψηλότερη ποιότητα με κάθε εμπειρία ακρόασης”.

 

399.00€