2104929200 | 2104935574
Miele G 5000 SC Πλυντήριο Πιάτων Ελεύθερο Miele G 5000 SC Πλυντήριο Πιάτων Ελεύθερο
MIELE
Κατόπιν Παραγγελίας

Περιγραφή

Ανεξάρτητο πλυντήριο πιάτων MIELE G 5000S C ACTIVE με την αναγνωρισμένη και δοκιμασμένη ποιότητα Miele. Για τέλεια αποτελέσματα σε λιγότερο από μία ώρα χάρη στη λειτουργία QuickPowerWash. Με πολύ απλό άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας και εξαιρετική ευελιξία και ασφάλεια χάρη στο σχεδιασμό κάνιστρου comfort.


 

  
MIELE G 5000S C ACTIVE
 

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Τα πλυντήρια πιάτων της Miele χρησιμοποιούν αποκλειστικά φρέσκο νερό και στο αυτόματο πρόγραμμα πλένουν με μόλις 6 λίτρα νερού, ποσότητα πολύ μικρότερη από τη χωρητικότητα ενός νεροχύτη. Με αυτό το χαρακτηριστικό, η Miele έχει μειώσει την κατανάλωση νερού κατά 85% τα τελευταία 30 χρόνια. Η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται επίσης σε νέα χαμηλά ρεκόρ: στο πρόγραμμα ECO, τα πλυντήρια Miele επιτυγχάνουν τιμές κατανάλωσης ενέργειας μόλις 0,67 kWh.

 

  
MIELE G 5000S C ACTIVE
 

COMFORTCLOSE

 

Ένας σχεδιασμός πόρτας που τα κάνει όλα. Διαπιστώστε πόσο εύκολα ανοίγει και κλείνει η πόρτα της Miele. Η πόρτα παραμένει στη θέση που θα επιλέξετε.
 

 

  
MIELE G 5000S C ACTIVE
 

MULTILINGUA

 

Η συσκευή μπορεί να εμφανίζει πληροφορίες και συμβουλές σε διάφορες γλώσσες, ώστε τα πάντα να είναι κατανοητά. Απλώς επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε από το μενού γλωσσών. Μια σημαία σας καθοδηγεί. Από αυτή μπορείτε να καταλάβετε ποια γλώσσα είναι επιλεγμένη, ακόμα και αν δεν την καταλαβαίνετε.
 

 

  
MIELE G 5000S C ACTIVE
 

ΚΑΝΙΣΤΡΑ FLEXLINE

 

Οι επιλογές που επιτρέπουν την τοποθέτηση όλων των σκευών και μαχαιροπίρουνων θα σας εντυπωσιάσουν. Τα κάνιστρα εξάγονται με ασφάλεια από κάθε γωνία χάρη στην ιδιαίτερα κομψή λαβή. Τα φλιτζάνια τοποθετούνται με ασφάλεια στην αντιολισθητική επιφάνεια του ραφιού φλιτζανιών FlexCare. Τα μπολ ταιριάζουν τέλεια στη διαιρούμενη πτυσσόμενη σειρά χωρισμάτων. Και η επένδυση σιλικόνης στη θήκη ποτηριών FlexCare προστατεύει τα πολύτιμα ποτήρια κρασιού σας.

 

  
MIELE G 5000S C ACTIVE
 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ

 

Λειτουργία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε: Για προστασία από διαρροές, όλα τα πλυντήρια πιάτων της Miele διαθέτουν σύστημα κατά των διαρροών. Αν το σύστημα αποτύχει και προκληθεί ζημιά στο σπίτι, οι επακόλουθες ζημιές καλύπτονται για 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε τα έξοδα για υλικές ζημιές, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του συστήματος προστασίας από διαρροές. Η εγκατάσταση πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί σωστά από καταρτισμένο τεχνικό.
 

 

  
MIELE G 5000S C ACTIVE
 

QUICKPOWERWASH

 

Απαράμιλλη σύμπραξη: το πρόγραμμα QuickPowerWash και οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες All in 1 UltraTabs επιτυγχάνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα καθαρισμού και στεγνώματος για μέτρια λερωμένα σκεύη σε 58 λεπτά, ακριβώς όπως το PowerDisk. Οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες διαλύονται σε μόλις 2-3 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση καθαρισμού ξεκινά από την έναρξη του κύκλου πλύσης.
 

 

  
MIELE G 5000S C ACTIVE
 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ

 

Άριστα αποτελέσματα για γυάλινα και πλαστικά. Εγγυημένο στέγνωμα: χάρη στην παρατεταμένη φάση στεγνώματος και την αυξημένη θερμοκρασία του τελικού ξεβγάλματος, τα πάντα στεγνώνουν τέλεια, ακόμα και τα γυάλινα και πλαστικά.


 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


- Τύπος: Ελεύθερο πλυντήριο πιάτων
- Πλάτος: 60cm
- Σχεδιασμός πρόσοψης: Κάθετος πίνακας χειρισμού
- Τύπος χειρισμού: Διακόπτης επιλογής προγράμματος
- Οθόνη: 3 ψηφίων, 7 τμημάτων
- Υποβοηθούμενο κλείσιμο πόρτας: ComfortClose
- Θόρυβος λειτουργίας dB (A) re 1 pW: 45
- Ένδειξη χρονόμετρου: Ναι
- Προεπιλογή έναρξης προγράμματος έως 24 ώρες: Ναι
- Λειτουργικός έλεγχος: Ενδείξεις ελέγχου
- Κλάση ενεργειακής απόδοσης: Α++
- ThermoSpar®: Ναι
- Πλυντήριο πιάτων για το δίκτυο ύδρευσης: Ναι
- Ενεργό στέγνωμα με συμπύκνωση: Ναι
- ECO: Ναι
- Πλύσιμο με αισθητήρες: Ναι
- Κατσαρόλες και τηγάνια 75 °C: Ναι
- Προστατευτικό πλύσιμο με αισθητήρες: Ναι
- QuickPowerWash: Ναι
- Φόρτωση μαχαιροπίρουνων: Κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα
- Θήκη ποτηριών FlexCare: 1
- Σχεδιασμός καλαθιών: Comfort
- Αριθμός σερβίτσιων: 14
- Σύστημα προστασίας κατά των διαρροών WPS: Ναι
- Κλείδωμα ασφαλείας: Ναι
- Μήκος σωλήνα παροχής: 1,50 m
- Μήκος εύκαμπτου σωλήνα αποχέτευσης: 1,50 m
- Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 1,70 m
- Πλάτος συσκευής: 598 mm
- Ύψος συσκευής: 845 mm
- Βάθος συσκευής: 600 mm
- Βάθος συσκευής με την πόρτα ανοιχτή: 119,5 mm
- Καθαρό βάρος: 54,5 Kg
- Χρώμα: Inox
- Εγγύηση: 2 Χρόνια

700.00€